Tarieven 2024

Intake, onderzoek + behandeling  60 minuten  |  € 103,50
1e behandeling kort 
35 minuten  |  € 72,50
Vervolgbehandeling  35 minuten  | € 72,50

Hoeveel tijd heb je nodig?

We bespreken in de eerste plaats je klachten uitgebreid. Daarna volgt een lichamelijk onderzoek. We gaan tijdens dit proces heel zorgvuldig te werk en willen zoveel mogelijk over uw klacht te weten komen. Aan de hand van de uitkomst stelt de osteopaat de diagnose vast. Omdat de juiste diagnostiek belangrijk is voor het verminderen van jouw klachten, kan het voorkomen dat je de eerste keer nog niet behandeld wordt. Veel mensen kiezen er dan ook voor om tijdens het eerste consult wat extra tijd in te plannen. Zo kan de osteopaat ook gelijk starten met de behandeling. Geef bij het maken van een afspraak aan dat je graag een verlengd consult wilt inplannen.

Je kunt voor het eerste consult ook kiezen voor een consult van 35 minuten. In de praktijk is er dan alleen ruimte voor het vraaggesprek en het onderzoek. Voor baby’s plannen we altijd 35 minuten in.

De vervolgafspraken, waarin de osteopaat jouw klachten gaat verminderen, duren 35 minuten. Bij complexe klachten kan gekozen worden voor een verlengd consult.

Betalingsmogelijkheden

Na afloop van de behandeling ontvang je van ons de factuur via e-mail met een betalingsverzoek. De factuur kun je gebruiken voor je eigen administratie en indien van toepassing opsturen naar jouw zorgverzekeraar. Osteopathie wordt vaak geheel of gedeeltelijk vergoed, mits je aanvullend verzekerd bent. Om niet voor verrassingen komen te staan vind je hier meer informatie over vergoedingen.


Onze tarieven zijn conform de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie.