PUUR Osteopathie voor bedrijven

Gezonde werknemers zijn belangrijk voor het succes van een bedrijf. Daarom kiezen ondernemers er, in toenemende mate, voor om de gezondheid van hun werknemers te bevorderen. Door de inzet van Puur Bedrijfs-Osteopathie.

Fysieke klachten, grote oorzaak uitval op het werk
Fysieke belasting is – na werkstress – het arbeidsrisico nummer 2 in Nederland. Gemiddeld verzuimen 3 op de 10 Nederlanders vanwege fysieke overbelasting op het werk. Met als gevolg (langdurige) uitval van de werknemer. Hierdoor heeft u als werkgever te maken met oplopende kosten door ziekteverzuim en absentie. Hoe gezonder uw medewerkers, hoe minder uw bedrijf hoeft te besteden aan het inhuren en opleiden van nieuw personeel. Als werkgever heeft u dus belang bij gezonde werknemers.

Fysieke klachten binnen 24 uur behandelt
Meer dan de helft van de Nederlanders loopt onnodig lang door met fysieke klachten. Meestal omdat ze hopen dat het vanzelf overgaat. Dit vergroot het risico op verergering van de klachten en een grotere kans op uitval op het werk. Daarom heeft u als werkgever er baat bij om medewerkers fysiek gezond te houden en in geval van klachten zo snel mogelijk te laten behandelen door onze osteopaat van Puur Bedrijfs-Osteopathie.

Bij Puur Bedrijfs-Osteopathie wordt uw werknemer binnen 24 uur, op werkdagen, behandelt door onze osteopaat voor de fysieke klacht(en). U betaalt voor uw werknemer de behandeling, maar voorkomt dat klachten langdurig, of zelfs chronisch, worden. Zo voorkomt u uitval van uw werknemer en bijbehorende hoge kosten.

Hoe werkt Puur Bedrijfs-Osteopathie
Nadat u een Puur Bedrijfs-Osteopathie contract heeft afgesloten met ons, kunnen uw medewerkers binnen 24 uur na melding van de klacht op werkdagen behandelt worden door een osteopaat. Naast de behandeling van de klacht, zal de osteopaat ook tips geven om een herhaling van de klacht te voorkomen. In de meeste gevallen zijn drie tot vijf behandelingen voldoende. Mochten er meer dan vijf behandelingen nodig zijn voor de fysieke klachten van uw medewerker, dan wordt dit met u als werkgever besproken.

Ook kunnen uw medewerkers preventief behandeld worden door de Osteopaat. Maak uw gezonde medewerker nog gezonder om fysieke uitval te voorkomen en mogelijke pijnpunten vroegtijdig op te sporen.

Vraag een offerte aan