Tim van Til osteopaat bij PUUR Osteopathie

Tim van Til

Tim is gestart als fysiotherapeut bij Dijkstra Fysiotherapie, een prachtige multidisciplinaire praktijk waar hij vandaag de dag mede-eigenaar van is. Tijdens zijn werkzaamheden heeft hij de opleiding tot osteopaat gevolgd aan de Internationale Academie voor Osteopathie in Gent. Vervolgens is hij in juni 2015 gestart met PUUR Osteopathie.

Vanwege de groei van de praktijk is osteopaat Marga van Genderen ons team komen versterken

Marga van Genderen

De geboren en getogen Utrechtse woont al jaren in Heerhugowaard en heeft een passie voor gezondheid en voeding. Marga is gefascineerd door de wijsheid van het menselijk lichaam. ‘Het menselijk lichaam heeft alles in zich om zichzelf te genezen. Als osteopaat bied ik de helpende hand, geef ik sturing zodat jouw lichaam op zoek kan gaan naar balans en het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd.

Theo Dreumer osteopaat bij PUUR Osteopathie

Theo Dreumer

Theo is vooral gefascineerd door de samenhang en complexiteit van ons lichaam. In zijn werk als fysiotherapeut en registerpodoloog zag hij regelmatig patiënten met langdurige en aanhoudende klachten. Hij wilde deze patiënten beter kunnen helpen. Om deze reden is hij op zoek gegaan naar een behandelmethode die verder kijkt dan de symptomen. Die heeft hij gevonden in osteopathie.

Bel ons 072 – 5610077 en dan plannen we graag een afspraak voor u in met Tim, Marga, Theo. Of maak direct zelf een afspraak online.

Klik hier en maak direct een afspraak online