Ons team

De deskundige osteopaten van PUUR Osteopathie staan voor je klaar! Ons team bestaat uit 3 gedreven osteopaten, Romy, Theo en Tim, waarbij je met heel veel klachten en problemen terecht kan. Wij helpen iedereen, jong en oud, topsporter of bouwvakker bij het terugvinden en/of behouden van gezondheid.

PUUR Osteopathie osteopaat Romy de Jong

Romy de Jong

Na 7 jaar met veel plezier als fysiotherapeut te hebben gewerkt wilde ik mij graag verder ontwikkelen. In 2016 startte ik daarom de master opleiding aan de International Academy of Osteopathy. Na mijn afstuderen ben ik begonnen als vrouwelijke osteopaat in de fijne praktijk van PUUR Osteopathie. Waar ik met veel plezier cliënten behandel. Heerlijk om als Alkmaarse op de fiets naar je werk te kunnen gaan. Mijn aandachtgebied is het behandelen van baby’s en vrouwen met bekken-, buik- en zwangerschap gerelateerde klachten.

Binnen de osteopathie wordt niet alleen het botten-en spierstelsel bekeken (zoals ik vooral gewend was in mijn werk als fysiotherapeut), maar het functioneren van het gehele lichaam wordt in kaart gebracht. Wanneer alle weefsels in het lichaam vrij kunnen bewegen en de samenhang hiervan in balans is, kan een lichaam optimaal functioneren. Deze gedachte vind ik erg interessant en de manier waarop de osteopathie het menselijk lichaam benadert past erg bij mijn eigen visie. Omdat elk mens uniek is blijft het een leuke uitdaging om op maat optimale zorg te leveren. Met de osteopathie heb ik nog meer het gevoel dit goed te kunnen doen!

Theo Dreumer

De samenhang en complexiteit van ons lichaam fascineert mij enorm. In mijn werk als fysiotherapeut en register podoloog zag ik regelmatig patiënten met langdurige en aanhoudende klachten. Deze patiënten wilde ik gewoon echt beter kunnen helpen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een behandelmethode die verder kijkt dan alleen de symptomen. En die vond ik in osteopathie. Sinds 2013 ben ik met met veel passie werkzaam als osteopaat.

PUUR Osteopathie osteopaat Theo Dreumer
PUUR Osteopathie osteopaat Tim van Til

Tim van Til

Na mijn carrière als topsporter, ben ik lange tijd werkzaam geweest als fysiotherapeut, een prachtig beroep. Toch wilde ik meer weten, kunnen, voelen en doen! Zo ben ik osteopathie gaan studeren aan de Internationale Academie voor Osteopathie in Gent. In juni 2015 startte ik PUUR Osteopathie, maar met studeren ben ik nooit opgehouden. Nog steeds volg ik regelmatig opleidingen en bijscholingen.

Zodra je bij mij binnenkomt, probeer ik je gezondheidsprobleem in kaart te brengen. Deze zijn vaak complexer dan op het eerste gezicht lijkt, helemaal wanneer het om langdurige of terugkerende klachten gaat. Gedurende de behandeling houd ik steeds voor ogen wat jij nodig hebt en pas mijn technieken hierop aan. Het mooie aan het vak osteopathie vind ik dat het altijd gaat om een ‘maatwerk’ behandeling.

Bel ons 072 – 5610077 en dan plannen we graag een afspraak voor u in. Of maak direct zelf een afspraak online.

Klik hier en maak direct een afspraak online