Ons team

De deskundige osteopaten van PUUR Osteopathie staan voor je klaar! Ons team bestaat uit 4 gedreven osteopaten, Romy, Kelsey, Theo en Tim, waarbij je met heel veel klachten en problemen terecht kunt. Wij helpen iedereen, jong en oud, topsporter of bouwvakker bij het terugvinden en/of behouden van gezondheid.

PUUR Osteopathie osteopaat Romy de Jong

Romy de Jong

Na 7 jaar met veel plezier als fysiotherapeut te hebben gewerkt startte ik de master opleiding tot osteopaat aan de International Academy of Osteopathy om mijzelf verder te ontwikkelen. Na mijn afstuderen ben ik begonnen als vrouwelijke osteopaat in de fijne praktijk van PUUR Osteopathie. Heerlijk om als Alkmaarse op de fiets naar mijn werk te kunnen. Mijn aandachtgebied is het behandelen van baby’s en vrouwen met bekken-, buik- en zwangerschap gerelateerde klachten.

Binnen de osteopathie wordt niet alleen het botten-en spierstelsel bekeken (zoals ik vooral gewend was in mijn werk als fysiotherapeut), maar het functioneren van het gehele lichaam wordt in kaart gebracht. Wanneer alle weefsels in het lichaam vrij kunnen bewegen en de samenhang hiervan in balans is, kan een lichaam optimaal functioneren. Deze gedachte vind ik erg interessant en de manier waarop de osteopathie het menselijk lichaam benadert past erg bij mijn eigen visie. Omdat elk mens uniek is blijft het een leuke uitdaging om op maat optimale zorg te leveren. Met de osteopathie heb ik nog meer het gevoel dit goed te kunnen doen!

Kelsey Wiersma

Toen ik zag hoe snel bij mensen de kwaliteit van leven kan verbeteren na slechts enkele osteopathiebehandelingen wist ik het: ‘Dat wil ik ook leren!’ Ik was op dat moment werkzaam als fysiotherapeut en startte met mijn opleiding tot osteopaat. Waar ik als fysiotherapeut voornamelijk lokaal behandelde, kijk ik als osteopaat naar het lichaam als geheel en daardoor ook naar de oorzaak van de klacht. Deze holistische aanpak past bij mijn visie en levensstijl. Zelf houd ik van sporten, klimmen en wandelen in de natuur. En natuurlijk tijd besteden met mijn familie, vrienden en mijn kat Luna.
Ik ben een positief, betrokken en behulpzaam persoon. Daarnaast vind ik het belangrijk om echt goed naar mijn cliënten te luisteren en een veilige en ondersteunende omgeving te creëren, terwijl we samenwerken aan het herstel van hun gezondheid en welzijn.
Osteopaat Kelsey bij PUUR Osteopathie
PUUR Osteopathie osteopaat Theo Dreumer

Theo Dreumer

De samenhang en complexiteit van ons lichaam fascineert mij enorm. In mijn werk als fysiotherapeut en register podoloog zag ik regelmatig patiënten met langdurige en aanhoudende klachten. Deze patiënten wilde ik gewoon echt beter kunnen helpen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een behandelmethode die verder kijkt dan alleen de symptomen. En die vond ik in osteopathie. Sinds 2013 ben ik met met veel passie werkzaam als osteopaat.

Tim van Til

Na de komst van mijn eigen kids, ontdekte ik wat een enorm verschil wij osteopaten kunnen maken wanneer zij klachten ervaren. Mijn grote passie als osteopaat ligt bij het helpen van baby’s en kinderen, want voor hen iets kunnen betekenen is mooi en geeft veel voldoening! Ondertussen heb ik ruim 10 jaar ervaring als geregistreerd osteopaat en naast al die kleintjes behandel ik natuurlijk ook dagelijks volwassenen met uiteenlopende klachten. Mijn specialisatie ligt bij rug- en hoofd(pijn) gerelateerde klachten.

Hoe het begon

Na mijn carrière als topsporter en sportschooleigenaar ben ik lange tijd werkzaam geweest als fysiotherapeut, een prachtig beroep! Toch wilde ik meer weten, kunnen, voelen én doen! Daarom ben ik osteopathie gaan studeren aan de Internationale Academie voor Osteopathie in Gent. Sinds dat moment ben ik gegrepen door het zoeken naar de oorzaak van de klachten in het gehele lichaam, de behandeling daarvan en de mooie resultaten die osteopathie kan geven.

Als oprichter van PUUR Osteopathie heb ik samen met mijn collega’s in de loop van de jaren een mooie, laagdrempelige en zeer servicegerichte praktijk opgebouwd. We bieden verschillende specialisaties en volgen allemaal geregeld opleidingen en nascholingen.

Opleidingen

  • Osteopathie (D.O.-MRO) | Internationale Academie voor Osteopathie in Gent
  • Fysiotherapie | Hogeschool van Amsterdam
  • CIOS Overveen

Nascholingen

  • Geïntegreerde technieken volgens Frank de Bakker, Osteopathie bij volwassen en kinderen | Institute for Integrated Techniques
  • Drieluik Osteopathie bij baby’s, Kinderosteopathie en De zwangerschap | FICO Osteopathy Academy in Antwerpen
  • How to classify and to approach different types of Plagiocephaly | René Zweedijk Opleidingen

Bel ons 072 – 5610077 en dan plannen we graag een afspraak voor je in.
Of maak direct zelf een afspraak online.