Team PUUR Osteopathie

Tim van Til osteopaat bij PUUR Osteopathie

Tim

Tim van Til is gestart als fysiotherapeut bij Dijkstra Fysiotherapie, een prachtige multidisciplinaire praktijk waar hij vandaag de dag mede-eigenaar van is. Tijdens zijn werkzaamheden heeft hij de opleiding tot osteopaat gevolgd aan de Internationale Academie voor Osteopathie in Gent. Vervolgens is hij in juni 2015 gestart met PUUR Osteopathie.

Vanwege de groei van de praktijk is osteopaat Marga van Genderen ons team komen versterken

Marga

De geboren en getogen Utrechtse woont al jaren in Heerhugowaard en heeft een passie voor gezondheid en voeding. Marga van Genderen is gefascineerd door de wijsheid van het menselijk lichaam. ‘Het menselijk lichaam heeft alles in zich om zichzelf te genezen. Als osteopaat bied ik de helpende hand, geef ik sturing zodat jouw lichaam op zoek kan gaan naar balans en het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd.

Theo Dreumer osteopaat bij PUUR Osteopathie

Theo

Theo Dreumer is vooral gefascineerd door de samenhang en complexiteit van ons lichaam. In zijn werk als fysiotherapeut en registerpodoloog zag hij regelmatig patiënten met langdurige en aanhoudende klachten. Hij wilde deze patiënten beter kunnen helpen. Om deze reden is hij op zoek gegaan naar een behandelmethode die verder kijkt dan de symptomen. Die heeft hij gevonden in osteopathie.

Romy de Jong, Osteopaat bij Puur Osteopathie

Romy

Na mijn studie fysiotherapie heb ik 7 jaar, met veel plezier, gewerkt voor Dijkstra Fysiotherapie. Heerlijk om als Alkmaarse op de fiets naar je werk te kunnen gaan. Echter wil ik mij graag blijven doorontwikkelen. En zo kwam ik in mijn zoektocht naar meer kennis over het menselijk lichaam, bij osteopathie uit.  In 2016 ben ik dan ook gestart met de master opleiding aan de International Academy of Osteopathy. Deze heb ik in 2020 succesvol afgerond. Inmiddels behandel ik bij Puur Osteopathie met veel plezier patiënten. Speciale interesse ligt bij baby’s en vrouwen met zwangerschapsklachten.

Binnen de osteopathie wordt niet alleen het botten-en spierstelsel bekeken (zoals ik vooral gewend was in mijn werk als fysiotherapeut), maar het functioneren van het gehele lichaam wordt in kaart gebracht. Wanneer alle weefsels in het lichaam vrij kunnen bewegen en de samenhang hiervan in balans is, kan een lichaam optimaal functioneren. Deze gedachte vind ik erg interessant en de manier waarop de osteopathie het menselijk lichaam benadert past erg bij mijn eigen visie. Omdat elk mens uniek is blijft het een leuke uitdaging om op maat optimale zorg te leveren. Met de osteopathie heb ik nog meer het gevoel dit goed te kunnen doen!

Bel ons 072 – 5610077 en dan plannen we graag een afspraak voor u in. Of maak direct zelf een afspraak online.

Klik hier en maak direct een afspraak online