Osteopathie Heerhugowaard

PUUR Osteopathie Heerhugowaard kan veel uiteenlopende klachten en symptomen behandelen. Vaak betreft het aanhoudende klachten zonder duidelijk aanwijsbare oorzaak.

Ik liep al een tijd rond met rugklachten toen een vriendin mijn adviseerde om contact op te nemen met een osteopaat. Na een uitgebreid intakegesprek en 2 behandelingen merkte ik al veel verschil. De osteopaat legde de link tussen mijn rugklachten en darmklachten die ik al van jongs af aan heb. Ik ben nu van mijn klachten af. — Sandra van Straaten

Een osteopaat zoekt naar de oorsprong van de klachten en zal daarom uw gehele lichaam onderzoeken. Hij probeert de primaire oorzaak van de klacht te achterhalen door de bewegingsmogelijkheid van het hele lichaam te onderzoeken. Hierbij wordt gekeken naar spieren, gewrichten en organen. De osteopaat houdt rekening met alle factoren die samenhangen met de klacht.

Ik had al een tijdje last van knieklachten toen ik besloot een afspraak te maken met de osteopaat en heb mij enorm verbaasd over het effect van de eerste behandeling. Het grootste deel van de tijd raakte de osteopaat mijn knie niet eens aan. Zeker na de tweede behandeling werd het mij heel duidelijk wat er in mijn lichaam en hoofd gebeurt en hoe zij elkaar beïnvloeden! — Peter de Wit

Vaak hebben mensen met lage rugpijn of bekkenklachten baat bij osteopathie. Maar ook bij tal van andere klachten kan osteopathie helpen.

Baby’s en osteopathie

Een bijzondere groep vormen baby’s; baby’s die veel huilen, krampjes hebben of onrustig zijn. Klachten die het gevolg kunnen zijn van de geboorte; door een lange bevalling, stuitligging of keizersnee. Met de zachte technieken die de osteopaten van PUUR Osteopathie gebruiken, wordt het evenwicht hersteld en zijn na 2 á 3 behandelingen de resultaten merkbaar.

Werkwijze Osteopathie Heerhugowaard

Wanneer u naar PUUR Osteopathie Heerhugowaard gaat, onderzoekt de osteopaat u van top tot teen. Aan de hand van het onderzoek en een vraaggesprek wordt een behandelplan opgesteld. Bij de behandeling worden manuele technieken gebruikt om de beweeglijkheid van de weefsels te herstellen, waardoor ook het zelfregulerend vermogen van het lichaam herstelt.

PUUR Osteopathie Heerhugowaard afspraak maken

Wilt u zelf ervaren of osteopathie uw klachten kan verminderen? Maak dan online een afspraak met PUUR Osteopathie Heerhugowaard of

bel direct 072 – 5610077

PUUR Osteopathie Heerhugowaard is gevestigd op het Stationsplein 49, 1703 WD te Heerhugowaard, direct naast het station van Heerhugowaard.

Indien u twijfelt of uw klachten door de osteopaat kunnen worden behandeld, neem dan gerust contact op met PUUR Osteopathie.

Vergoedingen Osteopathie

Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden osteopathie gedeeltelijk of volledig vanuit de aanvullende polis, osteopathie valt dus niet onder uw eigen risico.

Om niet voor verrassingen te komen te staan vindt u hier het overzicht van vergoedingen voor osteopathie.

Wat is osteopathie?

De osteopaat kan je helpen bij uiteenlopende klachten. Osteopathie is zowel geschikt voor volwassenen als voor baby’s en kinderen. Maar wat is osteopathie nu eigenlijk?