Preventieve behandeling, omdat voorkomen beter is dan genezen

Zorg goed voor je lichaam. Je hebt er maar één.

Veel mensen zijn gewend om twee keer per jaar naar de tandarts te gaan om hun gebit te laten controleren. Je gebit en mond zijn essentiële onderdelen van je lichaam en hebben de juiste zorg nodig, net zoals alle andere delen van je lichaam. Daarom is het belangrijk om ook je lichaam regelmatig te laten controleren om te zien of alles nog in orde is.

Vaak geeft het lichaam zelf signalen dat het niet optimaal functioneert. Signalen die de osteopaat herkent en vroegtijdig kan behandelen, zodat wordt voorkomen dat je lichaam in een later stadium klachten ontwikkelt. Dus wacht niet tot je klachten ervaart, maar zorg voor je lichaam en laat je lijf vier keer per jaar door de osteopaat controleren.

Hier vind je informatie over de preventieve behandeling en beantwoorden wij de volgende vragen:

De osteopaat begint met een kort vraaggesprek. Vervolgens vindt er een neurologische controle plaats en worden spieren, gewrichten en organen onderzocht. De gebieden waar het meeste bewegingsverlies is, worden als eerst behandeld.

Vanuit een breed perspectief worden de klachten behandeld. Wij streven naar optimale gezondheid en indien nodig kan er een samenwerking met andere disciplines worden gestart. Zoals een personal trainer, fysiotherapeut of diëtist.

De preventieve behandeling duurt 60 minuten.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of boek direct een preventieve behandeling