Tarieven 2019

Consult 30 minuten  |  € 62,50
Verlengd consult 45 minuten  |  € 90,00

Hoeveel tijd heeft u nodig?

We bespreken in de eerste plaats uw klachten uitgebreid. Daarna volgt een lichamelijk onderzoek. We gaan tijdens dit proces heel zorgvuldig te werk en willen zoveel mogelijk over uw klacht te weten komen. Aan de hand van de uitkomst stelt de osteopaat de diagnose vast. Omdat de juiste diagnostiek belangrijk is voor het verminderen van uw klachten, kan het voorkomen dat u de eerste keer nog niet behandeld wordt. Veel mensen kiezen er dan ook voor om tijdens het eerste consult wat extra tijd in te plannen. Zo kan de osteopaat ook gelijk starten met de behandeling. Geef bij het maken van een afspraak aan dat u graag een verlengd consult wilt inplannen.

U kunt voor het eerste consult ook kiezen voor een consult van 30 minuten. In de praktijk is er dan alleen ruimte voor het vraaggesprek en het onderzoek. Voor baby’s plannen we altijd 30 minuten in.

De vervolgafspraken, waarin de osteopaat uw klachten gaat verminderen, duren 30 minuten. Bij complexe klachten kan gekozen worden voor een verlengd consult.

Betalingsmogelijkheden

U kunt uw behandeling na afloop alleen per pin bij ons voldoen. U krijgt daarna een factuur met een betalingsbevestiging mee. Deze kunt u vervolgens bij uw zorgverzekeraar indienen. Osteopathie wordt vaak geheel of gedeeltelijk vergoed, mits u aanvullend verzekerd bent. Om niet voor verrassingen te komen te staan vindt u hier een overzicht met de vergoedingen voor 2019.


Onze tarieven zijn conform de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie.